spot_img
marți, decembrie 5, 2023
spot_img
Tulcea
cer acoperit de nori
5 ° C
5 °
5 °
81 %
5.1kmh
100 %
mar
5 °
mie
8 °
joi
6 °
vin
3 °
sâm
1 °
AcasăEvenimentVoluntarii „O facem Tulcea“ au inițiat o nouă campanie de strângere de...

Voluntarii „O facem Tulcea“ au inițiat o nouă campanie de strângere de donații

Și în acest an, tinerii voluntari reuniți sub îndemnul O facem Tulcea sunt puși pe fapte mari. Prin forțe proprii, ei inițiază o nouă campanie de strângere de donații, transformate apoi în cadouri și dăruite copiilor din medii defavorizate.
Anul trecut, cu ocazia Crăciunului, eforturile acestor tineri și generozitatea dumneavoastră au adus bucurie pentru aproape 400 de copii.
🫱‍🫲 Donațiile sunt colectate la igluul amplasat în Piața Civică, vizavi de clădirea primăriei, sau la punctul de colectare de la Biblioteca Județeană.
Puncte de colectare destinate elevilor sunt deschise la: Colegiul Dobrogean ,,Spiru Haret”, Liceul Teoretic ,,Grigore Moisil”, Liceul de Arte ,,George Georgescu”, Liceul Tehnologic Agricol ,,Nicolae Cornățeanu” (lista se va actualiza).
Ce poți dona? Jucării, produse de igienă, alimente neperisabile, cărți, rechizite, articole de îmbrăcăminte (în stare bună, curate).
Dacă pregătești un pachet standard cu câte un produs din fiecare categorie, nu uita să atașezi o etichetă, menționând vârsta copilului pentru care ai pregătit cadoul și dacă este fetiță sau băiețel.
 Voluntarii O facem Tulcea își pun la dispoziție energia, timpul, creativitatea și abilităţile pentru o comunitate mai sănătoasă şi mai frumoasă. Vă invităm să îi susțineți și să le urmăriți activitatea:

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri