spot_img
miercuri, februarie 1, 2023
spot_img
Tulcea
cer senin
1.1 ° C
1.1 °
1 °
75 %
8.2kmh
0 %
mie
2 °
joi
4 °
vin
4 °
sâm
1 °
Dum
-1 °
AcasăAdministratie-PoliticS.C. AQUASERV S.A Tulcea informează:

S.C. AQUASERV S.A Tulcea informează:

Lucrările de reabilitare a rețelei de canalizare vor continua pe strada Păcii, tronsonul cuprins între sens giratoriu Hotel Delta și sens giratoriu Hotel Egreta. Prin urmare, vor fi închise circulației rutiere tronsoanele:
 Strada 9 Mai – între intersecția cu strada 14 Noiembrie și intersecția cu strada Isaccei (sens giratoriu Hotel Delta);
 Strada Isaccei – între intersecția cu strada Unirii și sensul giratoriu Hotel Delta, cu acces pentru riverani până în dreptul parcării hotelului;
 Strada Păcii – între străzile Isaccei (sensul giratoriu hotel Delta) și Babadag (sens giratoriu Hotel Egreta), cu acces pentru riveranii de pe strada Progresului.
Pentru traficul spre/dinspre străzile 9 Mai, Gloriei, 14 Noiembrie, s-a luat măsura devierii traficului rutier prin parcarea hotelului Egreta, unde sunt create două sensuri.
Pe strada Unirii s-a luat măsura temporară a desființării parcării, pentru a crea condițiile de acces pentru transportul public. Totodată, au fost relocate urmatoarele stații de autobuz:
– stația de la hotel Delta va fi mutată pe strada Unirii în dreptul farmaciei Life;
– stația de pe strada 9 Mai, de la sediul Crucii Roșii, se va muta pe strada Gloriei, în dreptul Centrului de Informare Turistică al Consiliului Județean.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Reabilitarea sistemului rutier nu poate fi eficientă fără realizarea acestor lucrări de infrastructură.
Proiectul S.C. AQUASERV S.A aflat în derulare poartă denumirea „Reabilitarea şi extinderea reţelei de distribuţie a apei potabile şi a sistemului de canalizare, inclusiv staţii de pompare în Tulcea”.
Articolul precedent
Articolul următor

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri