spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img
Tulcea
ninsoare ușoară
-1.1 ° C
-1 °
-1.1 °
93 %
9.8kmh
100 %
sâm
0 °
Dum
-0 °
lun
0 °
mar
1 °
mie
1 °
AcasăMondenVersace va introduce un nou concept de magazin și își extinde rețeaua...

Versace va introduce un nou concept de magazin și își extinde rețeaua de retail

Casa de modă italiană Versace introduce un nou concept de magazin și își extinde rețeaua de retail, în timp ce își propune să revitalizeze buticuri existente în întreaga lume, potrivit Fashion United.

Într-o declarație, Versace a spus că va deschide o serie de noi magazine emblematice în „orașe cheie globale”, alături de lansarea la nivel mondial a unui nou concept de tip boutique, conceput pentru a oferi vizitatorilor un sentiment clar al universului Versace.

Acest nou model de magazin a fost introdus în septembrie la nava emblematică renovată a Versace din Paris și la noile buticuri din Shanghai și Tokyo. Versace adaugă că intenționează să implementeze noul concept în întreaga sa rețea de magazine de 212 buticuri din întreaga lume, urmând pe listă noile locații din Los Angeles și New York.

Conceput în marmură și ceramică, cu accente aurii, magazinul a fost conceput pentru a rămâne fidel materialelor din moștenirea italiană a Casei și a evidenția codurile sale unice de lux. Spațiul de vânzare cu amănuntul își propune să completeze și să amplifice întreaga linie de produse Versace, oferind în același timp clienților sentimentul de „o experiență completă, atotcuprinzătoare”.

Sursa- afaceri.news

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri