spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img
Tulcea
ninsoare ușoară
-1.1 ° C
-1 °
-1.1 °
93 %
9.8kmh
100 %
sâm
0 °
Dum
-0 °
lun
0 °
mar
1 °
mie
1 °
AcasăSocialÎncepe autorizarea punctelor de colectare a peştelui din Deltă

Începe autorizarea punctelor de colectare a peştelui din Deltă

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a anunţat, miercuri, într-un comunicat de presă, că începe procedura de autorizare a punctelor de debarcare şi a centrelor de primă vânzare a peştelui care vor funcţiona anul viitor în rezervaţie şi zonele limitrofe.

Demersul a început mai devreme decât în anii trecuţi, pentru a nu periclita emiterea altor acte de reglementare a pescuitului în Deltă pentru anii următori, având în vedere faptul că că nominalizarea centrelor de colectare a peştelui este o procedură de durată, în contextul în care implică analiza documentelor depuse, verificări de teren, dar şi a raportărilor depuse, dar şi faptul că în proces sunt implicate şi alte instituţii ale statului.

Pentru nominalizarea punctelor de debarcare şi a centrelor de primă vânzare pentru anul 2023, conform Ordinului nr. 126/807/2017, agenţii economici trebuie să depună, până la data de 30 noiembrie 2022, o cerere, autorizaţia sanitar-veterinară/document de înregistrare sanitar-veterinar, autorizaţia de mediu emisă de ARBDD sau Agenţia de Protecţie a Mediului Tulcea/permis de desfăşurare activitate emis de ARBDD, după caz, declaraţie privind activitatea desfăşurată în anul 2022 şi contract cu centrul de primă vânzare, dacă este cazul.

„Depunerea documentelor se poate realiza la sediul ARBDD, prin poştă, e-mail sau fax. Persoanele interesate se pot adresa instituţiei noastre prin telefon/fax sau prin e-mail la următoarea adresă: Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, str. Portului, nr. 34 A, Tulcea, România, e-mail: arbdd@ddbra.ro; tel.: +40 240 518945; fax: +40 240 518975″, se menţionează în comunicatul de presă.

Sursa- agerpres.ro

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri