spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img
Tulcea
ninsoare ușoară
-1.1 ° C
-1 °
-1.1 °
93 %
9.8kmh
100 %
sâm
0 °
Dum
-0 °
lun
0 °
mar
1 °
mie
1 °
AcasăAdministratie-PoliticPrimăria Municipiului Tulcea a achiziționat JOCURILE PLAYFORM pentru școlile din municipiu

Primăria Municipiului Tulcea a achiziționat JOCURILE PLAYFORM pentru școlile din municipiu

Sunt jocuri educative pentru elevi, pe care Primăria Municipiului Tulcea le-a achiziționat școlilor care au răspuns afirmativ și care au avut spații disponibile pentru montarea lor. (Foto – Liceul Tehnologic Henri Coandă – LTHC, Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” – Tulcea, Scoala Gimnaziala Ioan Nenitescu Tulcea, Liceul de Arte George Georgescu, pian, vioara, etc., Liceul Teoretic Ion Creanga Tulcea)
Playform este una dintre cele mai bune opțiuni de a instala jocuri educative și distractive care să stimuleze creativitatea și imaginația copiilor, cu teme diferite, lingvistice, de matematică, logice sau de mișcare în aer liber, în curtea școlii.
Aceste jocuri creează un cadru plăcut de interacțiune între copii, în timpul recreației, venind în sprijinul activității pedagogice.
Școlile unde se.montează jocurile Playform sunt: Liceul Henri Coandă, Liceul Anghel Saligny, Școala Ioan Nenițescu, Liceul Ion Creangă, Școala Profesională Danubius, Liceul de Arta George Georgescu, Școala Ion Luca Caragiale, Școala Gimnazială nr. 12 și Școala Grigore Antipa.
Materialul plastic din care este fabricat jocul Playform este durabil, anti-alunecare, întreținerea se face prin spălare cu apă sub presiune și este un produs ecologic care nu conține solvenți sau pigmenți cu crom sau plumb.
Primaria Tulcea a încheiat contractul de achiziție cu SC Metalbac & Farbe SRL Bacău, în valoare de 179.842,97 Lei (inclusiv TVA).

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri