spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img
Tulcea
ninsoare ușoară
-1.1 ° C
-1 °
-1.1 °
93 %
9.8kmh
100 %
sâm
0 °
Dum
-0 °
lun
0 °
mar
1 °
mie
1 °
AcasăSocialȘtefan Ilie: Solicitările, sesizările, reclamațiile și soluțiile dumneavoastră pertinente, ne consolidează cooperarea

Ștefan Ilie: Solicitările, sesizările, reclamațiile și soluțiile dumneavoastră pertinente, ne consolidează cooperarea

Solicitările, sesizările, reclamațiile și soluțiile dumneavoastră pertinente, ne consolidează cooperarea.
Iar cooperare înseamnă, cu certitudine, dezvoltare.
Se montează camere de supraveghere la Monument, Școala Profesională Danubius, Groapa de deșeuri din construcții Valberto, Locurile de joacă Neptun, Visa, Veolia, Mărășești, Alunișului, Parcometrele de la Trident, City, Str. Isaccei – Galeriile de Artă, Intersecția str. Urzicii cu str. Morii, Tribunal, Parcul Personalitatilor, Piața Nouă, etc.
Se amplasează suporturi pentru biciclete la Biblioteca ,,Panait Cerna” (Casa Cărții), Casa de Sănătate, Piața Veche, Monument, Primărie, Orășelul Copiilor, Bazinul de înot, Plaja Lac Ciuperca,
Liceele Moisil, Spiru Haret, George Georgescu, Henri Coandă, Platforma Tarom, Școala Găvenea, Parcurile Personalităților, Victoria, Delta, Sfântul Gheorghe, Terenul de pe Chiparosului, la Teatru Jean Bart, etc.
Tot la cererea dumneavoastră, coșuri de gunoi pe Str. Livezilor, la locurile de joacă Spitalului și Progresului și urmează lucrări la alte spații, Creșa Nr.6, Podgoriilor, Plugarilor sau Fedra.
S-au costruit rampe de acces la locurile de joacă Alunișului și Cireșari, au loc lucrări de asfaltare a străzilor și aleilor interioare, de reconstrucție a scărilor din Piața Vest, amenajarea parcărilor, pentru persoanele cu dizabilități, montarea parcometrelor și scoaterea blocatoarelor, de întreținere a toaletelor smart sau a bazinului de înot.
Pregătim reabilitarea străzii Mahmudiei anunțând locuitorii din timp și construim drumuri noi, (strada Militari), demolând clădirile construite nelegal între străzile Spitalului și Barajului.
Curățenia se întreține în zone în care niciodată nu s-au văzut măturători sau utilaje, în timpul zilei, seara până târziu și dimineața.
Însă cea mai importantă realizare este cooperarea cu Dumneavoastră, pentru care vă mulțumesc!”, a transmis primarul municipiului Tulcea.

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri