spot_img
miercuri, februarie 1, 2023
spot_img
Tulcea
cer senin
1.1 ° C
1.1 °
1 °
75 %
8.2kmh
0 %
mie
2 °
joi
4 °
vin
4 °
sâm
1 °
Dum
-1 °
AcasăSocialCampania ,,TULCEA COLECTEAZĂ SEPARAT PENTRU UN VIITOR SUSTENABIL”

Campania ,,TULCEA COLECTEAZĂ SEPARAT PENTRU UN VIITOR SUSTENABIL”

Servicii Publice Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea, cu sprijinul Asociației CSR Nest, lansează campania de informare și conștientizare pe tema colectării separate a deșeurilor „Tulcea colectează separat pentru un viitor sustenabil”.
În prezent, Servicii Publice SA Tulcea dispune de o infrastructură formată din 115 puncte de colectare, 137 iglu-uri pentru plastic, 82 de iglu-uri pentru hârtie și 65 de iglu-uri pentru sticlă. Acestea sunt aferente asociațiilor de proprietari (18 asociații – 1.078 scări de bloc și 24.138 apartamente ). Pentru locuitorii de la case se asigură saci pentru colectarea selectivă, iar deșeurile astfel colectate se ridică o dată pe lună.
Gândită sub forma unei abordări directe, campania pune accent pe fiecare cetățean al orașului Tulcea, transformându-l dintr-un simplu membru al comunității, într-un reprezentant responsabil al orașului în care locuiește și un exemplu de urmat pentru toți cei din jurul său. Totodată, campania este construită în jurul unor îndemnuri simple adresate tuturor locuitorilor din Tulcea de a colecta separat deșeurile pe care le generează și de a deveni astfel un partener pro-activ al operatorului de salubritate împreună cu care reușesc să facă din Tulcea un oraș mai curat.
Campania are loc în perioada octombrie – decembrie 2022.

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri