spot_img
miercuri, februarie 1, 2023
spot_img
Tulcea
cer senin
1.1 ° C
1.1 °
1 °
75 %
8.2kmh
0 %
mie
2 °
joi
4 °
vin
4 °
sâm
1 °
Dum
-1 °
AcasăAdministratie-PoliticGeorge Șișcu (PNL): "Cel mai mare dușman invizibil al dezvoltării în România...

George Șișcu (PNL): „Cel mai mare dușman invizibil al dezvoltării în România rămâne, la 32 de ani de la căderea comunismului, birocrația”

„Cel mai mare dușman invizibil al dezvoltării în România rămâne, la 32 de ani de la căderea comunismului, birocrația. În același timp, cei care decontează din punct de vedere politic această birocrație sunt edilii comunităților.
Aceștia primesc în mod direct votul din partea oamenilor, dar răspund, în final, pentru toți funcționarii din ministere care nu reușesc să dea drumul la timp actelor necesare implementării investițiilor.
Visez la ziua în care birocrația va fi una mai suplă în România, iar funcționarii vor vedea dincolo de lungul biroului lor și vor înțelege că o investiție într-un podeț, într-o rețea de canalizare, într-un drum asfaltat continuă să facă diferența pentru mulți oameni între secolul trecut și zilele noastre, între noroi până la genunchi și civilizație, între o viață cu lipsuri și una decentă.
Proiectele nu le fac primarii ca să și le ia după ce termină mandatul acasă, ci pentru oameni!”, a transmis Șișcu George, deputat PNL de Tulcea.
VIDEO

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri