spot_img
miercuri, februarie 1, 2023
spot_img
Tulcea
cer senin
1.1 ° C
1.1 °
1 °
75 %
8.2kmh
0 %
mie
2 °
joi
4 °
vin
4 °
sâm
1 °
Dum
-1 °
AcasăSocialExerciţii militare cu muniţie de război în Poligonul Babadag; restricţii de circulaţie...

Exerciţii militare cu muniţie de război în Poligonul Babadag; restricţii de circulaţie între localităţile Enisala şi Sălcioara

Poligonul din apropierea oraşului Babadag va găzdui, începând de marţi, exerciţii militare cu muniţie de război, acestea urmând să se desfăşoare atât ziua, cât şi în timpul nopţii, anunţă Consiliul Judeţean (CJ) Tulcea pe site-ul propriu.

Exerciţiile se vor desfăşura în fiecare zi între orele 8,00 şi 23,59, de luni până vineri, până la finalul la lunii, circulaţia urmând să fie restricţionată în timpul acestora.

„Circulaţia pe drumul judeţean 222, între localităţile Enisala şi Sălcioara, va fi restricţionată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere pe interval de 60 de minute, cu pauze de 15 minute între ele pentru descongestionarea traficului rutier. Pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru lupta Babadag, la telefon 0240/562805”, se specifică în anunţul CJ Tulcea, care citează o adresă a Ministerului Apărării Naţionale – Unitatea Militară 02025 Babadag.

Pentru a preveni evenimentele nedorite, conducătorii auto care vor să ajungă din Enisala în Sălcioara sau retur trebuie să folosească ruta alternativă, care include oraşul Babadag şi un segment din drumul naţional Tulcea-Constanţa.

„Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus poate duce la consecinţe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzătoare”, se mai arată în anunţul autorităţii judeţene.

Sursa- agerpres.ro

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri