spot_img
miercuri, februarie 1, 2023
spot_img
Tulcea
cer senin
1.1 ° C
1.1 °
1 °
75 %
8.2kmh
0 %
mie
2 °
joi
4 °
vin
4 °
sâm
1 °
Dum
-1 °
AcasăSocialO femeie de 26 de ani din Nepal, depistată în situaţii ilegale

O femeie de 26 de ani din Nepal, depistată în situaţii ilegale

Poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Imigrări al judeţului Tulcea au depistat, cu ședere ilegală, o femeie din Nepal, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei de şedere. Pe numele acesteia a fost emisă decizie de returnare prin care este obligată să părăsească teritoriul țării noastre în 15 zile. La ieșirea din țară va fi instituită și măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de 6 luni.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul General pentru Imigrări, Serviciul pentru imigrări al judeţului Tulcea, poliţiştii din Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Tulcea au desfăşurat, la data de 3 noiembrie a.c., o acțiune cu forțe proprii, pe linia prevenirii şi combaterii şederii şi a muncii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

În cadrul activităților întreprinse a fost depistată cu şedere ilegală o femeie de 26 de ani, din Nepal, care a intrat legal în România, însă la expirarea dreptului de şedere, nu a părăsit teritoriul ţării noastre şi nici nu a întreprins demersuri pentru prelungirea acestuia.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele persoanei în cauză o decizie de returnare prin care este obligată să părăsească ţara în cel mult 15 zile și a fost sancționată contravențional cu avertisment., informează sursa citată.

De asemenea, la ieșirea din țară va fi instituită și interdicția de a mai intra în România, pentru o perioadă de 6 luni, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată.

Facem apel către toţi cetaţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale la sediul Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Tulcea, la telefon 0240506700 –interior 20301, fax: 0240513101 sau vizitând site-ul oficial al instituţiei, la adresa www.igi.mai.gov.ro.., mai transmite sursa citată.

Sursa : ziuadeconstanta.ro

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri