spot_img
miercuri, februarie 1, 2023
spot_img
Tulcea
cer senin
1.1 ° C
1.1 °
1 °
75 %
8.2kmh
0 %
mie
2 °
joi
4 °
vin
4 °
sâm
1 °
Dum
-1 °
AcasăSocialRestricţii de trafic şi oprirea trenurilor devansată, în municipiu

Restricţii de trafic şi oprirea trenurilor devansată, în municipiu

Punctul de îmbarcare şi debarcare a persoanelor care călătoresc cu trenul şi ajung la Tulcea s-a mutat, începând de luni, în afara peronului gării, iar persoanele care vor să ajungă la şantierul naval trebuie să facă un ocol de câţiva kilometri, din cauza lucrărilor de montare a dalelor elastice de la trecerea de cale ferată de pe strada Dumitru Ivanov din municipiul Tulcea.

Aceste lucrări au fost cerute de foarte mulţi ani de persoanele care lucrează în şantierul naval, cel mai mare angajator privat din municipiu, şi care au reclamat în repetate rânduri denivelările accentuate de la trecerea de cale ferată.

În contextul începerii lucrărilor de modernizare a zonei, trenurile care ajung la Tulcea se opresc înainte de intersecţia liniilor de cale ferată cu strada Dumitru Ivanov, iar călătorii trebuie să meargă câteva zeci de metri pe pietriş până să ajungă pe peron.

Potrivit casierei din gara CFR, Nela Spiridon, în momentul de faţă, la Tulcea ajung doar două trenuri, ambele cu destinaţia Medgidia.

Primăria municipiului Tulcea a anunţat că lucrările de montare a dalelor elastice la trecerea de cale ferată de pe strada Dumitru Ivanov se vor încheia peste două săptămâni şi presupun, printre altele, înlocuirea şinelor de cale ferată cu unele care permit montarea dalelor elastice, dar şi lucrări de instalare a unor conducte de preluare a apelor pluviale.

Autoritatea locală le recomandă conducătorilor auto care doresc să ajungă în şantier să folosească ruta alternativă care include străzile Isaccei, Taberei şi Prelungirea Taberei.

Sursa- agerpres.ro

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri