spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img
Tulcea
ninsoare ușoară
-1.1 ° C
-1 °
-1.1 °
93 %
9.8kmh
100 %
sâm
0 °
Dum
-0 °
lun
0 °
mar
1 °
mie
1 °
AcasăSocialTuriști salvați pe brațul Chilia. Barca din care pescuiau a început să...

Turiști salvați pe brațul Chilia. Barca din care pescuiau a început să se scufunde

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit în seara zilei de vineri, 4 noiembrie, pentru salvarea a trei turiști aflați pe o ambarcațiune în risc de scufundare.

În jurul orei 19.00, cei trei turiști, aflaţi într-o ambarcațiune pe braţul Chilia, zona canalul Bâstroe, au solicitat ajutor prin 112, sesizând faptul că barca pe care se aflau se scufundă.

„În ciuda condiţiilor de navigaţie pe timp de noapte, în cel mai scurt timp (aproximativ 15 minute), în zonă a ajuns un echipaj al Gărzii de Coastă cu nava MAI 4066, care a găsit ambarcațiunea pe jumătate scufundată, intervenind pentru recuperarea persoanelor”, transmite Poliția de Frontieră.

Turiștii au vârste cuprinse intre 70 şi 75 de ani și se aflau la pescuit sportiv în momentul în care au constatat că barca a început să ia apă și să se scufunde.

Cei trei bărbați au fost transportați in conditii de siguranță la sediul Punctului de Lucru Periprava, apoi au fost cazaţi în localitate, nefiind solicitate îngrijiri medicale.

Sursa- adevarul.ro

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri