spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img
Tulcea
ninsoare ușoară
-1.1 ° C
-1 °
-1.1 °
93 %
9.8kmh
100 %
sâm
0 °
Dum
-0 °
lun
0 °
mar
1 °
mie
1 °
AcasăSocialDupă ce s-a întâlnit în mod neașteptat, în miezul nopții, cu jandarmii,...

După ce s-a întâlnit în mod neașteptat, în miezul nopții, cu jandarmii, un tânăr a fugit. Ce ascundea, de fapt, acesta?

„Aseară, în jurul orei 00.00, colegii, aflați în misiune de menținere a ordinii publice, au observat pe o stradă din municipiul Tulcea un tânăr, care avea un comportament suspect. Colegii au procedat la legitimarea acestuia, moment în care tânărul a fugit, încercând să scape de forțele de ordine, însă a fost imediat oprit, fiind efectuat un control corporal preventiv asupra sa.
La controlul corporal preventiv al tânărului, au fost găsite următoarele: un dispozitiv de mărunțit (grinder) cu resturi vegetale și un cuțit.
Ulterior, tânărul, în vârstă de 23 de ani, a declarat că a apelat la o cunoștință pentru a achiziționa produse cu efecte psihoactive, și-a confecționat două țigări pe care le-a fumat, iar apoi s-a întâlnit cu mai mulți prieteni, hotărând să se deplaseze până la magazin pentru a achiziționa mai multe țigări, însă la întoarcere, a fost surprins de jandarmi.
Au fost întocmite documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, acestea fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.”, a transmis Jandarmeria Tulcea.

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri