spot_img
miercuri, februarie 1, 2023
spot_img
Tulcea
cer senin
1.1 ° C
1.1 °
1 °
75 %
8.2kmh
0 %
mie
2 °
joi
4 °
vin
4 °
sâm
1 °
Dum
-1 °
AcasăSocialUn elev a vrut să facă o glumă la școală, dar s-a...

Un elev a vrut să facă o glumă la școală, dar s-a ales cu un dosar penal pentru furt

Ieri, în jurul orei 13:00, jandarmii au fost solicitaţi să intervină cu privire la furtul unui telefon mobil la o școală din municipiul Tulcea.
La fața locului, au luat legătura cu diriginta clasei unde s-a petrecut fapta, aceasta declarând că în timpul orei de curs, o elevă a observat că nu mai are telefonul mobil asupra sa.
Fiind întrebată despre cele întâmplate, eleva în cauză, în vârstă de 17 ani, a declarat că avea un telefon mobil asupra ei, însă îi aparținea tatălui ei și pentru că nu cunoștea codul de acces al telefonului, a apelat la un coleg să o ajute să deblocheze telefonul. Elevul nu a reușit să deblocheze telefonul și a cerut ajutorul altui coleg din clasă. Acesta din urmă i-a spus fetei că nu a reușit nici el să deblocheze telefonul, însă nu-l mai are asupra lui pentru că l-a pus pe o anumită bancă. Când eleva a realizat că telefonul nu este de găsit, a comunicat dirigentei.
În urma verificărilor, telefonul a fost găsit pe un perete despărțitor dintr-o baie. După ce au fost vizionate și imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, s-a observat cum, imediat după terminarea orei de curs, un singur elev a părăsit sala, deplasându-se exact în baia unde a fost găsit și telefonul.
Ulterior, elevul a fost identificat, acesta declarând că a vrut să facă o glumă, însă când a aflat că a fost solicitat un echipaj de jandarmerie, s-a speriat și a ascuns telefonul pe acel perete despărțitor în baie pentru a nu fi descoperit.
Eleva și-a recuperat telefonul mobil, iar jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de organele competente.
Recomandăm cetățenilor să acorde o mai mare atenție asupra bunurilor personale și să solicite sprijinul forțelor de ordine în astfel de situații.
Sursa- Jandarmeria Tulcea

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri