spot_img
miercuri, februarie 1, 2023
spot_img
Tulcea
cer senin
1.1 ° C
1.1 °
1 °
75 %
8.2kmh
0 %
mie
2 °
joi
4 °
vin
4 °
sâm
1 °
Dum
-1 °
AcasăAdministratie-PoliticGeorge Șișcu, Deputat PNL de Tulcea: De prea multe ori creșterile de...

George Șișcu, Deputat PNL de Tulcea: De prea multe ori creșterile de pensii, de salarii în sistemul bugetar sau ale diferitelor forme de ajutor social suscită dezbateri politice inutile

George Șișcu, Deputat PNL de Tulcea:
„De prea multe ori creșterile de pensii, de salarii în sistemul bugetar sau ale diferitelor forme de ajutor social suscită dezbateri politice inutile. Nu există în România partide care guvernează și, cum se spune, „dau“, și partide care „nu dau“. Asemenea afirmații sunt eronate din start și sunt de natură să creeze diviziuni în societate, să încingă spirite. La final, cei care au de suferit cel mai mult de pe urma acestui supărător zgomot de fond sunt tocmai pensionarii, angajații din sistemul bugetar sau românii care au nevoie cu adevărat de sprijinul statului.
Statul are o datorie față de absolut toți cetățenii săi. Mediului privat trebuie să îi asigure un sistem fiscal previzibil și corect pentru a produce plusvaloare și pentru a asigura salarii bune cât mai multor români. Profesorilor, polițiștilor, pompierilor, funcționarilor trebuie să le asigure venituri decente, cât să le permită un trai bun, astfel încât aceștia să fie dedicați muncii lor, în slujba contribuabililor, nu să alerge să-și asigure existența pe lângă serviciu, din alte surse. Iar categoriilor defavorizate, statul are datoria de a le suplini neputința cu venituri care să le permită fie reinserția pe piața muncii, fie un trai acceptabil.”

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri