spot_img
miercuri, februarie 1, 2023
spot_img
Tulcea
cer senin
1.1 ° C
1.1 °
1 °
75 %
8.2kmh
0 %
mie
2 °
joi
4 °
vin
4 °
sâm
1 °
Dum
-1 °
AcasăEvenimentCa în fiecare an, Primăria Municipiului Tulcea a deschis porțile colindătorilor, prichindei,...

Ca în fiecare an, Primăria Municipiului Tulcea a deschis porțile colindătorilor, prichindei, școlari și liceeni, însoțiți de cadre didactice

„Ca în fiecare an, Primăria Municipiului Tulcea a deschis porțile colindătorilor, prichindei, școlari și liceeni, însoțiți de cadre didactice.
Luni și marți, bucuria sărbătorilor a fost adusă de vocile talentaților colindători sosiți de la Grădinița cu Program prelungit nr. 17, Grădinița cu Program prelungit nr. 18, Școala Gimnazială ,,Alexandru Ciucurencu”, Școala Gimnazială ,,Constantin Găvenea”, Liceul de Arte ,,George Georgescu”, Școala Profesională Danubius, Școala Gimnazială ,,Elena Doamna”, Școala Gimnazială ,,Nifon Bălășeșcu”. Felicitări!
Personalul instituției le mulțumește colindătorilor și profesorilor!
O emoționantă surpriză a venit din partea grupei de copii ucraineni de la Școala Gimnazială ,,Elena Doamna”. Aceștia au interpretat colinde în limbile română și ucraineană, în fața unei asistențe formate din majoritatea angajaților instituției, ce se aflau reuniți pentru o scurtă ședință organizatorică. Vă mulțumim!
În următoarele zile, la Primăria Municipiului Tulcea sunt așteptați şi alţi colindători, copii și elevi talentați din municipiu.”, a transmis Primăria Tulcea.

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri