spot_img
vineri, martie 29, 2024
spot_img
Tulcea
cer acoperit de nori
10 ° C
10 °
10 °
71 %
1.5kmh
97 %
vin
23 °
sâm
23 °
Dum
24 °
lun
28 °
mar
22 °
AcasăSocialJandarmeria Tulcea: Am fost provocați de Jandarmeria Argeș să aducem fericirea...

Jandarmeria Tulcea: Am fost provocați de Jandarmeria Argeș să aducem fericirea pe chipul unor copii în prag de sărbători, așa că am preluat Ștafeta Faptelor Bune și am bătut la ușa unor fetițe care s-au trezit în prag cu Moș Crăciun

„Am vrut să aducem bucurie și credem noi că am reușit!
Am fost provocați de Jandarmeria Argeș să aducem fericirea pe chipul unor copii în prag de sărbători, așa că am preluat Ștafeta Faptelor Bune și am bătut la ușa unor fetițe care s-au trezit în prag cu Moș Crăciun.
Povestea Florentinei, o fetiță de 3 anișori, o cunoaștem din toamna acestui an, când am început să o sprijinim financiar prin campanii de donare.
Micuța își petrece timpul mai mult prin spital, fiind diagnosticată cu leucemie, iar familia este nevoită să facă drumuri la Institutul Clinic Fundeni pentru tratament. Tocmai pentru că fetița are un sistem imunitar slăbit, mama acesteia ne-a rugat să o protejăm purtând măști de protecție în timpul vizitei.
Pentru că Florentina mai are o surioară în vârstă de 5 ani, moșul a îndesat în sacul lui mai multe jucării, cărți de povești, dulciuri, rechizite și hăinuțe.
Moș Crăciun a fost primit cu un pahar de lapte, fursecuri, colinde și multă nerăbdare, iar noi, spiridușii lui, am fost bucuroși să îndeplinim misiunea de Crăciun – să aducem zâmbete acolo unde viața a adus multe încercări unei familii.
Pentru că seara de Crăciun este magică, noi mai avem o dorință: Florentina să se poată bucura de viață, joacă și iubire alături de surioară și părinți.
Implicarea voluntară a colegilor noștri a făcut posibilă această acțiune de suflet.
Ne-am propus să provocăm și alte instituții să ne urmeze exemplul și să facă o bucurie, acum, în preajma sărbătorilor, celor pentru care viața nu este chiar ușoară…
Așadar, Inspectoratul de Jandarmi Județean Decebal Hunedoara acceptați Ștafeta Faptelor Bune?”, a transmis Jandarmeria Tulcea.

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri