spot_img
joi, aprilie 18, 2024
spot_img
Tulcea
cer fragmentat
11.1 ° C
11.1 °
11 °
94 %
5.1kmh
75 %
joi
11 °
vin
14 °
sâm
14 °
Dum
17 °
lun
12 °
AcasăSocialGeorge Șișcu: Moș Crăciun a continuat să aducă și ieri cadouri și...

George Șișcu: Moș Crăciun a continuat să aducă și ieri cadouri și am asistat la bucuria copiilor din satul Mircea Vodă, comuna Cerna

„Moș Crăciun a continuat să aducă și ieri cadouri și am asistat la bucuria copiilor din satul Mircea Vodă, comuna Cerna, alături de dna. Doina SĂCUI, președinta OFL Tulcea, dna. Laura SAVU, membru TNL, și dl. Daniel GEAMBAZU, consilier județean. Mai apoi am ajuns și în satul Revărsarea, care aparține de orașul Isaccea.
Nimic nu se poate compara cu bucuria copiilor de a primi cadouri de Crăciun. Ochii lor strălucitori și zâmbetele de pe fețele lor sunt neprețuite.
Dar poate ceea ce este și mai special este bucuria de a dărui. Atunci când vedem fericirea pe care o aducem altora prin intermediul unor mici gesturi, simțim o profundă satisfacție. Este o senzație minunată să știm că am făcut pe cineva fericit.
Crăciunul este o sărbătoare care ne aduce împreună cu cei dragi și ne oferă ocazia de a ne arăta afecțiunea și aprecierea și prin intermediul darurilor. Este o perioadă plină de iubire și bucurie.
Sărbători fericite!”, a transmis George Șișcu.

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri