spot_img
miercuri, februarie 1, 2023
spot_img
Tulcea
cer senin
1.1 ° C
1.1 °
1 °
75 %
8.2kmh
0 %
mie
2 °
joi
4 °
vin
4 °
sâm
1 °
Dum
-1 °
AcasăAdministratie-PoliticPreședintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la cea de-a noua...

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la cea de-a noua ediție a Galei Fotbalului Județean

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, astăzi, la cea de-a noua ediție a Galei Fotbalului Județean, eveniment organizat de Asociația Județeană de Fotbal Tulcea.
„Sunteți de apreciat pentru faptul că ați avut inițiativa de a organiza, și în acest an, un eveniment care să îi aducă în prim plan pe cei care au fost cei mai buni. Această gală constituie o oportunitate de a evidenția adevăratele valori ale sportului – rege, dar și de a transmite mesaje de mulțumire pentru cei care s-au implicat, de-a lungul anului, în susținerea sportului. Este deosebit de important că, la final de an, eforturile şi rezultatele factorilor implicaţi în fotbal sunt contabilizate şi apreciate așa cum se cuvine. În calitate de președinte al Consiliului Județean Tulcea, am susținut și voi susține întotdeauna sportul în general și performanța în sport în mod particular, iar în acest sens vă reamintesc faptul că ne-am implicat atât în susținerea financiară a proiectelor propuse de structurile asociative tulcene (inclusiv cele axate pe fotbal), dar și în asigurarea infrastructurii sportive la cel mai înalt nivel“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.
În același context, președintele Teodorescu a reamintit celor prezenți că instituția pe care o conduce a organizat, recent, Gala Sportului Tulcean, un eveniment în cadrul căruia au fost premiați cei mai buni sportivi și antrenori ai județului nostru.

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri