spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img
Tulcea
ninsoare ușoară
-0 ° C
0 °
-0 °
87 %
7.2kmh
100 %
sâm
2 °
Dum
-0 °
lun
0 °
mar
1 °
mie
1 °
AcasăSocialPățania unei familii venite din Italia, acasă în România

Pățania unei familii venite din Italia, acasă în România

Imaginează-ți că, de sărbători, te întorci acasă din străinătate. Și când mai ai câteva zeci de kilometri până la destinație, pierzi toți banii, toate actele și documentele de identitate.
Asta a pățit o familie venită din Italia. Mergeau spre Slobozia, localitatea de domiciliu, și făcând un popas în Ploiești, au pierdut portofelul la ieșirea dintr-un magazin din apropierea Prefecturii.
Acesta a fost găsit de colegii noștri, Cristian și Bogdan, care patrulau prin zonă. În urma verificării portofelului, au găsit suma de 2300 de euro și 1200 de lei, dar și toate documentele de identitate ale familiei.
Colegii noștri au luat decizia de a mai rămâne puțin prin zonă în speranța că vor identifica proprietarul. La un moment dat, au văzut un bărbat pe care l-au recunoscut după fotografia din buletinul care se afla în portofel.
L-au oprit, întrebându-l ce s-a întâmplat. Acesta le-a povestit că soția lui a pierdut portofelul. Nu se aștepta să mai găsească banii, dar spera să recupereze măcar actele, pentru că fără ele nu s-ar fi putut întoarce în Italia.
Colegii noștri l-au asigurat că toți banii și documentele sunt în siguranță, spunându-i că portofelul a fost recuperat de ei. Familia a recunoscut toate bunurile din portofel, care le-au fost predate pe bază de proces-verbal.
O întâmplare nefericită care, datorită colegilor noștri, s-a terminat cu bine, reușind să ofere acestei familii o vacanță liniștită.
Plt.adj. Stoicea Cristian și plt.maj. Dascălu Bogdan își desfășoară serviciul în cadrul Detașamentului de Intervenție Antiteroristă al Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești.
Sursa- Jandarmeria Română

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri