spot_img
miercuri, februarie 1, 2023
spot_img
Tulcea
cer senin
1.1 ° C
1.1 °
1 °
75 %
8.2kmh
0 %
mie
2 °
joi
4 °
vin
4 °
sâm
1 °
Dum
-1 °
AcasăAdministratie-PoliticGeorge Șișcu: "Violența împotriva femeilor nu poate fi tolerată sub nici o...

George Șișcu: „Violența împotriva femeilor nu poate fi tolerată sub nici o formă: nici din punct de vedere legal, nici sub aspect moral”

„Violența împotriva femeilor nu poate fi tolerată sub nici o formă: nici din punct de vedere legal, nici sub aspect moral. Astfel de comportamente, prea larg răspândite, încă, în societatea românească, trebuie să fie condamnate cu toată forța și, de asemenea, mă voi alătura oricărui demers care va înăspri pedepsele pentru violența domestică.
Ca tată și ca soț nu pot fi indiferent când văd câte vieți sunt distruse în cadrul unor familii în care violența domină și mă doare când văd că astfel de cazuri se regăsesc și acolo unde te-ai aștepta ca educația să primeze în fața instinctelor bolnave. Mai avem încă mult de lucru la nivel de societate nu doar pentru a pedepsi faptele de violență atunci când ele apar, ci și pentru a proteja mai eficient victimele și a le încuraja să facă un pas în față și a denunța drama pe care o trăiesc.”, a transmis George Șișcu.

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri