spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img
Tulcea
ninsoare ușoară
-1.1 ° C
-1 °
-1.1 °
93 %
9.8kmh
100 %
sâm
0 °
Dum
-0 °
lun
0 °
mar
1 °
mie
1 °
AcasăAdministratie-PoliticPrimăria Municipiului Tulcea îi mulțumește domnului Ștefan COMAN pentru activitatea desfășurată în...

Primăria Municipiului Tulcea îi mulțumește domnului Ștefan COMAN pentru activitatea desfășurată în cadrul mandatului de manager al Ansamblului Artistic Profesionist ,,Baladele Deltei”

„Primăria Municipiului Tulcea îi mulțumește domnului Ștefan COMAN pentru activitatea desfășurată în cadrul mandatului de manager al Ansamblului Artistic Profesionist ,,Baladele Deltei”.
Conform Contractului de management semnat în anul 2018, mandatul domnului Ștefan Coman s-a încheiat la termen (31.12.2022). Contractul de management a fost încredințat în baza unui concurs de proiecte de management, aceeași procedură urmând a fi reluată și pentru atribuirea noului mandat.
Este necesar ca procedura de încredințare a următorului mandat să parcurgă toți pașii legali, timp în care vor avea loc, conform prevederilor legale, activități de auditare și inventariere.”, a transmis Primăria Tulcea.

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri