spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img
Tulcea
ninsoare ușoară
-1.1 ° C
-1 °
-1.1 °
93 %
9.8kmh
100 %
sâm
0 °
Dum
-0 °
lun
0 °
mar
1 °
mie
1 °
AcasăSocialInstrumentul care îți ușurează crearea meniului zilnic și a listei de cumpărături

Instrumentul care îți ușurează crearea meniului zilnic și a listei de cumpărături

În momentul în care merg la supermarket, mulți dintre consumatori au tendința de a cumpăra excesiv, neavând nevoie de toate produsele pe care le pun în coșul de cumpărături. Pentru a evita risipa alimentară, dar și pentru o mai bună organizare a  meniurilor zilnice și săptămânale , Aplicația InfoCons vine în sprijinul consumatorilor cu opțiunea de a crea, direct în aplicație, lista de cumpărături , retețe precum și mesele zilnice .

Aplicația Gratuită InfoCons este un instrument unic la nivel internațional, dezvoltat independent și transparent, menit a veni în sprijinul consumatorilor cu informații utile! Astfel ,  la cumpărături sau chiar și acasă , consumatorii scanează cu Aplicația InfoCons ,  codul de bare de pe  produsele agroalimentare pe care doresc să le cumpere sau pe care le au deja în frigider ! Aplicația Gratuită InfoCons le va arăta direct pe telefonul mobil în limba selectată , informații cu privire la :

  • Ingredientele din produsul scanat
  • Numărul și tipul aditivilor alimentari însoțiți de o descriere explicită;
  • Numărul și tipul alergenilor regăsiți în produl scanat;
  • Valorile nutriționale ( cantitatea de sare , zahăr și calorii );
  • Calculator în care se poate insera cantitatea de produs consumată pentru a afla instant cantitatea de sare si zahăr , numărul de calorii precum și activitățile sportive necesare pentru arderea caloriilor (mers , alergare și bicicletă );
  • Posibilitatea de a acorda rating de la 1 la 5 produselor ;
  • Posibilitatea de a face o sesizare direct din aplicație, prin completarea unui formular simplu, cu câmpuri prestabilite .

După scanarea produselor, tot ce au de făcut este să își salveze produsele preferate în lista de „ Produse Salvate ” . Din lista „ Produse Salvate ”, printr-o simplă bifare a produselor , vor afla numărul total de E-uri , cantitatea totală de zahăr și cantitatea totală de sare . De asemenea, pot distribui produsele bifate care alcătuiesc lista de cumpărături , meniul zilnic / săptămânal sau retetele cu familia si prietenii .

De asemenea, prin funcția „ Alegerea Mea ” din cadrul Aplicației InfoCons , consumatorii au posibilitatea de a-și seta preferințele de consum prin introducerea cantităților maxime de zahăr , sare , calorii , a numărului maxim de aditivi alimentari ( E-uri ), precum și aditivii alimentari și alergenii pe care își dorești să îi evite .

Astfel, nu uitați următoarea data când mergeți la cumpărături să vă creați propria lista de cumpărături , în funcție de preferințele de consum, respectiv cantitatea maximă de zahăr, sare , calorii, numărul maxim de aditivi alimentari , precum și tipul alergenilor și aditivilor alimentari regăsiți în produse.

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri