spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img
Tulcea
ninsoare ușoară
-1.1 ° C
-1 °
-1.1 °
93 %
9.8kmh
100 %
sâm
0 °
Dum
-0 °
lun
0 °
mar
1 °
mie
1 °
AcasăAdministratie-PoliticȘtefan Ilie: Răspundem solicitărilor dumneavoastră. În funcție de complexitatea lor, acestea sunt...

Ștefan Ilie: Răspundem solicitărilor dumneavoastră. În funcție de complexitatea lor, acestea sunt rezolvate de îndată sau programate pe perioade de timp

„Răspundem solicitărilor dumneavoastră.
În funcție de complexitatea lor, acestea sunt rezolvate de îndată sau programate pe perioade de timp mai scurte sau mai lungi.
Bineînțeles, este loc de mai bine – pentru îmbunătățirea serviciilor învățăm permanent din relaționarea cu dumneavoastră, căutăm soluții și modele de bună practică pe care încercăm să le adaptăm.
Nu toate răspunsurile corespund așteptărilor, însă la orice fel de sesizare răspundem cât se poate de repede, transmitem soluții și intervenim.
Există unii care încearcă să minimalizeze dialogul dintre dumneavoastră și mine, destui care nu sunt mulțumiți de răspunsul pe care îl primesc, dar foarte mulți care știu că reacționez de fiecare dată promt, iar problemele, mai ales cele urgente, sunt rezolvate foarte repede.
Dialogul în interesul public nu înseamnă discuții și atitudini măgulitoare, ci înseamnă rezolvarea, cu celeritate, prin toate mijloacele de comunicare, a problemelor care ne afectează viața în colectivitate.”, a transmis Primăria Tulcea.
primar@primariatulcea.ro;
stefan@stefanilie.ro;

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri