spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img
Tulcea
ninsoare ușoară
-1.1 ° C
-1 °
-1.1 °
93 %
9.8kmh
100 %
sâm
0 °
Dum
-0 °
lun
0 °
mar
1 °
mie
1 °
AcasăEvenimentAstăzi, 24 Ianuarie, la Sala Mihail Kogălniceanu, a avut loc o Ceremonie...

Astăzi, 24 Ianuarie, la Sala Mihail Kogălniceanu, a avut loc o Ceremonie festivă dedicată participanților la Ștafeta Veteranilor INVICTUS 2022

Astăzi, 24 Ianuarie, la Sala Mihail Kogălniceanu, a avut loc o Ceremonie festivă dedicată participanților la Ștafeta Veteranilor INVICTUS 2022.
Ceremonia festivă de oferire a diplomelor, certificatelor și medaliilor emise de Șeful Statului Major al Apărării, dl General-locotenent Daniel PETRESCU și Casa Regală a României – ASR Principele Radu, voluntarilor militari și civili tulceni care au luat parte la cea de-a IX-a ediție a Ștafetei Veteranilor, organizată de Echipa Invictus România:
Dna Roxana BONTAȘ
Dl. Plt. Adj. Șef Sorin ANDRICI
Dl. Col. Ion BORDEI
Dl. Col. Florian NICOLAU
Dl. Cpt. Lucian IVANOV
Dl. Slt. Daniel CĂLIN
Dna Plt. Anca ȘERBAN
Dl. Plt. Adj. Florin GROSU
Dl. Plt. Adj. Tiberiu FIRUȚĂ
Dna Mariana STOIAN
Dl. Alexandru STOIAN
Dna Andreea STOIAN
Dl. Ag. Florin RĂUȚĂ
Dl. Ag. Șef Ion BORISOV
Dl. Ag. Șef Pr. Paul ROTARU
Dl. Cap. Marian SIMION
Dl. Mihai HULENI
Dl. Nicolae BIBU
Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Tulcea în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea – Jandarmeria Tulcea.
Cea de-a VIII-a ediţie a Ștafetei Veteranilor Invictus a început pe 1 octombrie 2022, a străbătut toate judeţele ţării şi s-a încheiat pe 25 octombrie 2022, de Ziua Armatei Române, la Carei.
„INVICTUS este un proiect de voluntariat care se extinde din mediul militar în cel civil. Este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. Este în primul rând un proiect de educație, o luptă împotriva ignoranței și o punte între militari și civili ca oameni. De aceea, strategia Invictus include extinderea proiectelor în parteneriat cu alte asociații nonguvernamentale.
Invictus România este un ideal prin care sufletul curat este pus în slujba voluntariatului și a camarazilor, iar ceremonia are rolul de a promova voluntariatul și de a inspira mulți oameni să se alăture Ștafetei Veteranilor.” (Invictus România).

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri