spot_img
marți, decembrie 5, 2023
spot_img
Tulcea
cer acoperit de nori
5 ° C
5 °
5 °
81 %
5.1kmh
100 %
mar
5 °
mie
8 °
joi
6 °
vin
3 °
sâm
1 °
AcasăSocialReprezentanți ai tinerilor tulceni au fost invitați la sediul primăriei pentru a...

Reprezentanți ai tinerilor tulceni au fost invitați la sediul primăriei pentru a discuta pe marginea unor probleme cu care se confruntă elevii liceelor din municipiu

Reprezentanți ai tinerilor tulceni au fost invitați la sediul primăriei pentru a discuta pe marginea unor probleme cu care se confruntă elevii liceelor din municipiu și pentru a face cunoscute așteptările pe care aceștia le au de la administrația locală. Întâlnirea de ieri a vizat trei subiecte concrete:
Transportul public – probleme legate de: cardurile pt elevi, condițiile de călătorie, frecventa autobuzelor, funcționarea aplicației, adaptarea programului la orarul elevilor, comportamentul angajaților STP.
Târgul Universităților – oportunitatea organizării unui târg educațional, în cadrul căruia tinerii tulceni să poată afla informații cu privire la oferta academică direct de la profesori și studenți.
Tulcea Fest – consultarea tinerilor și organizarea zilelor dedicate municipiului în colaborare cu aceștia.
Tinerii au fost reprezentați de membri ai următoarelor structuri:
Consiliul Judeţean al Elevilor Tulcea – structură reprezentativă a elevilor de la nivelul județului, care susține și apără interesele elevilor tulceni.
reprezentanți ai unor asociații de tineret și ai Inspectoratului Școlar Județean Tulcea.
Din partea Primăriei Tulcea, au luat parte la întâlnire domnul Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea, domnul Aurelian Udrea, director Transport Public Tulcea și angajați cu atribuții în domeniul sport-cultură.
În cadrul întâlnirii s-au căutat modalitățile prin care propunerile elevilor pot fi puse în practică, urmând a se păstra un canal permanent de comunicare între administrație și tineri.
Pentru ca municipalitatea să aibă o imagine cât mai apropiată a opiniei tinerilor atât despre oraş cât și despre administrație, vor fi programate întâlniri viitoare, în cadrul cărora vor fi abordate și alte tematici: spații verzi, urbanism, activități culturale, turism.
Sursa- Primăria Tulcea

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri