spot_img
marți, decembrie 5, 2023
spot_img
Tulcea
cer acoperit de nori
5 ° C
5 °
5 °
81 %
5.1kmh
100 %
mar
5 °
mie
8 °
joi
6 °
vin
3 °
sâm
1 °
AcasăSportDavid Popovici și ceilalți campioni la natație au fost primiți la Palatul...

David Popovici și ceilalți campioni la natație au fost primiți la Palatul Elisabeta, de către Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Principele Consort

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au primit, la Palatul Elisabeta, tinerii sportivi înotători ai Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Au fost prezenți olimpicii David Popovici, Vlad Stancu, Patrick Dinu, Ștefan Cozma, Alexandru Constantinescu, Aissia Prisecariu, Anastasia Bako și Constantin Popovici.

Cu această ocazie, Familia Regală a adresat felicitări campionilor pentru felul în care și-au făcut datoria de sportivi și de români, la campionatele mondiale și europene, precum și la toate celelalte competiții la care au luat parte.

La evenimentul de la Palatul Elisabeta au participat antrenorii și preparatorul fizic ai sportivilor campioni, precum și reprezentanții Federației Române de Natație și Pentatlon Modern: Camelia Potec, Matei Giurcăneanu, Andreea Frigioiu, Silviu Anastase, Ștefania Nicolae și Daniel Remeș.

 

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri